Obaveštenje o raspisanim nagradnim konkursima

Poštovani,
 
Obaveštavamo Vas da Zavod za javno zdravlje Leskovac i Institut za javno zdravlje Srbije ”Dr Milan Jovanović Batut”, Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu uz podršku Ministarstva Zdravlja Republike Srbije raspisuju NAGRADNI KONKURS za likovno rešenje i literarni sastav povodom obeležavanja: 
           
1. XXIV NEDELJE ZDRAVLJA USTA I ZUBA  koja će se  obeležiti  od 19 – 25. maja 2014. godine pod sloganom: “Izaberi – zdrave zube“ i „Zdrav osmeh – lep osmeh“. Konkurs je namenjen deci predškolskog uzrasta učenicima osnovnih škola Jablaničkog okruga, na temu: “Izaberi – zdrave zube” i „Zdrav osmeh – lep osmeh“. Pozivamo Predškolske ustanove i Osnovne škole Jablaničkog okruga, da učestvuju na konkursu i dostave po 3 najbolja likovna rada u kategoriji predškolski uzrast i po tri najbolja likovna i literarna rada  za kategoriju nižih (I-IV razred) i viših razreda(V-VIII) osnovne škole.Likovni radovi se ove godine po propozicijama konkursa,rade na formatu maksimalno do 35cm x 50 cm.
Radove dostavite Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Centar za promociju zdravlja (soba 5 na I spratu), ul. Maksima Kovačevića 11,16000 Leskovac, najkasnije do 9. maja 2014. god. sa naznakom-
 za konkurs “ XXIV NEDELJA ZDRAVLJA USTA I ZUBA”.
Najbolji likovni i literarni radovi biće izabrani na nivou okruga, a zatim dostavljeni Institutu za javno zdravlje Srbije «Dr Milan Jovanović Batut »,gde ulaze u konkurenciju za izbor na republičkom nivou.
     
2. Podećamo da je Zavod za javno zdravlje Leskovac  raspisao i Nagradni  konkurs povodom 31. Januara Nacionalnog dana bez duvanskog dima, za likovne radove  dece predškolskog uzrasta i učenika osnovnih škola na temu: “MOJ GRAD BEZ DUVANSKOG DIMA”.Molimo Vas da najkasnije do 9. maja 2014. god. dostavite po tri najbolja likovna rada u kategoriji:
– predškolski uzrast, (3-6 godina),  
– učenici nižih razreda od I-IV,osnovnih škola (7-10 godina) 
– učenici viših razreda V-VIII, osnovnih škola (11-14 godina).
 
Likovni radovi bi trebalo da budu urađeni na papiru, formata maksimalno do 35 cm x 50 cm. Radove dostavite Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Centar za promociju zdravlja (soba 5 na I spratu), ul. Maksima Kovačevića 11, 16000 Leskovac, i sa naznakom za konkurs “MOJ GRAD BEZ DUVANSKOG DIMA”. Najbolji radovi biće nagrađeni na manifestaciji u ZZJZ Leskovac povodom 31. maja Svetskog dana bez duvanskog dima  i biće štampani na Kalendaru zdravlja za 2015. godinu.
Za sva dodatna objašnjenja i informacije možete se obratiti na tel: 016/235-020 ili na sajtu  wwwzzjzle.org.rs. 
 
S poštovanjem,
Načelnica Centra za promociju zdravlja ZZJZ  Leskovac   
Prim.dr Vanja Ilić, spec.soc.med.