Nagradni konkursi u maju 2018. godine

Obaveštavamo Vas da Zavod za javno zdravlje Leskovac i Institut za javno zdravlje Srbije ”Dr Milan Jovanović Batut” uz podršku Ministarstva Zdravlja Republike Srbije raspisuju NAGRADNI KONKURS za likovno rešenje i literarni sastav povodom obeležavanja:

 

  1. XXVIII NEDELjE ZDRAVLjA USTA I ZUBA koja će se  obeležiti  od 14 – 20. maja 2018. godine pod sloganom: “Zdravi zubi u zdravoj porodici”. Konkurs je namenjen deci predškolskog uzrasta i učenicima osnovnih škola Jablaničkog okruga, na temu: “ZDRAVI ZUBI U ZDRAVOJ PORODICI”. Pozivamo Predškolske ustanove i Osnovne škole Jablaničkog okruga, da učestvuju na konkursu i dostave po 3 najbolja likovna rada u kategoriji predškolski uzrast i po tri najbolja likovna i literarna rada  za kategoriju nižih (I-IV razred) i viših razreda (V-VIII) osnovne škole. Likovni radovi se ove godine po propozicijama konkursa,rade na formatu maksimalno do 35 cm x 50 cm.Radove dostavite Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Centar za promociju zdravlja (soba 5 na I spratu), ul. Maksima Kovačevića 11,16000 Leskovac, najkasnije do 21. maja 2018. god. sa naznakom- za konkurs “ XXVIII NEDELjA ZDRAVLjA USTA I ZUBA”.

Najbolji likovni i literarni radovi biće izabrani na nivou okruga, a zatim dostavljeni Institutu za javno zdravlje Srbije «Dr Milan Jovanović Batut », gde ulaze u konkurenciju za izbor na republičkom nivou.

 

  1. Zavod za javno zdravlje Leskovac je raspisao i Nagradni  konkurs povodom 31. Januara Nacionalnog dana bez duvanskog dima, za likovne radove  dece predškolskog uzrasta i učenika osnovnih škola na temu: “JEDAN PUŠAČ MNOGO ŽRTAVA”. Molimo Vas da najkasnije do 23. maja 2018. god. dostavite po tri najbolja likovna rada u kategoriji:
  • predškolski uzrast, (3-6 godina),
  • učenici nižih razreda od I-IV,osnovnih škola (7-10 godina)
  • učenici viših razreda V-VIII, osnovnih škola (11-14 godina).

Likovni radovi bi trebalo da budu urađeni na papiru, formata maksimalno do 35 cm x 50 cm. Radove dostavite Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Centar za promociju zdravlja (soba 5 na I spratu), ul. Maksima Kovačevića 11, 16000 Leskovac, i sa naznakom za konkurs “JEDAN PUŠAČ MNOGO ŽRTAVA”. Najbolji radovi biće nagrađeni na manifestaciji u ZZJZ Leskovac povodom 31. maja Svetskog dana bez duvanskog dima  i biće štampani na Kalendaru zdravlja za 2019. godinu.

 

Za sva dodatna objašnjenja i informacije možete se Centru za promociju zdravlja na tel: 016/235-020.

 

Centar za promociju zdravlja ZZJZ  Leskovac