VAKCINACIJA U LESKOVCU I NA JABLANIČKOM OKRUGU 6.4.2021. GODINE

Vakcinacija u opštini Vlasotince od 7.4.2021. godine

 •  Od 7.4.2021. godine počeće masovna vakcinacija(imunizacija) bez zakazivanja i u opštini Vlasotince,  na terenu, u seoskim mesnim zajednicama, bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i zakazivanja. Na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm, a sa sobom je potrebno poneti samo ličnu kartu, kažu u opštinskom kriznom štabu. Vakcinacija će se obavljati od 10 do 17 sati po sledećem rasporedu:
  U Zdravstvenoj ambulanti u Kukavici 7. i 8. aprila predviđena je vakcinacija žitelja Orašja, 9.aprila vakcinacija žitelja Kukavice, a 12. i 13 .aprila vakcinacija žitelja Ladovice.
  U ambulanti u Stajkovcu 7. 8. i 9 aprila mogu da se vakcinišu žitelji Stajkovca, 12. i 13.aprila žitelji Gložana i Prilepca, a 14. i 15.aprila žitelji Batulovca.
  U zgradi Doma kulture u Konopnici 16. i 17. aprila mogu da se vakcinišu žitelji Konopnice i Skrapeža.
  U ambulanti u Donjoj Lomnici 16. aprila predviđena je vakcinacija žitelja Donje Lomnice, a 19. i 20.a prila vakcinacija žitelja Šišave.
  U Domu kulture u Boljaru 14. i 15. aprila mogu da se vakcinišu žitelji Boljara.
  Ovim planom obuhvaćene su najpre mesne zajednice sa većim brojem žitelja, a vakcinacijom će biti obuhvaćeni i žitelji ostalih mesnih zajednica. Plan njihove imunizacije biće naknadno saopšten, kažu u Štabu za vanredne situacije.